Kantis-kortin säännöt

intellipocket-nayttokuvaAlbergan Kantis-kortin säännöt

ALBERGAN KANTA-ASIAKASOHJELMAN SOPIMUSEHDOT

 1. Maksuttomaan Ravintola Alberga Oy:n -kanta-asiakasohjelmaan ( ”Kantis-kortti” ) voivat liittyä kaikki vähintään 18-vuotiaat Suomessa asuvat henkilöt. Kantis-kortti on tarkoitettu yksityishenkilöiden käyttöön kuluttajan ominaisuudessa.
 2. Kantis-kortin jäseneksi voi liittyä ravintoloissamme (Ravintola Alberga, Base, HarakanPesä), tekstiviesti-kutsulla, facebookissa, nettisivuillamme.
  Jäsen saa mobiilikanta-asiakaskortin.
  Jäsenellä voi olla vain yksi (1) kanta-asiakaskortti käytössä.
 3. Ostoksista kertyy 4 % Bonus, henkilökohtaiselle jäsenkortillesi ( poislukien Teatteriliput, Tupakka- ja alkoholituotteet, Pika- / Buffetlounas, Olut- ja viiniklubi, Ohjelmistomaksut, Lahjakortilla maksut, Ravintoloiden ulkopuolella tapahtuvat tapahtumat esimerkiksi Oktoberfest-teltta.)
  Bonussaldoa voit käyttää ravintoloissamme maksamiseen. Sitä ei voi nostaa rahana.
 4. Jäsen on velvollinen antamaan oikeat yhteystietonsa liittymisen yhteydessä sekä pitämään yhteystietonsa ajan tasalla. Kantis-kortin viestinnässä käytetään pääasiassa sähköisiä kanavia, joten sähköpostiosoitteen ja matkapuhelinnumeron ajan tasalla pitäminen on tärkeää.
 5. Jäsenen henkilötietoja käsitellään Ravintola Alberga Oy:n asiakkuuteen perustuvassa henkilörekisterissä, jonka rekisteriseloste on ravintoloidemme internetsivuilla. Rekisterissä käsitellään tehtyjen ostojen tiedot (ostojen kappalemäärä ja kokonaissumma). Jäsen on tunnistettu puhelinnumeron avulla. Rekisteriseloste on erottamaton osa Kantis-kortin sääntöjä. Jäsen hyväksyy henkilötietojensa käsittelyn liittyessään Kantis-korttiin.
 6. Kantis-kortin viestintä tapahtuu mobiili-kanta-asiakaskortin ja sähköpostin välityksellä. Kantis-kortin jäsenyydestä kertyviä tietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen, kehittämiseen ja analysointiin, asiakasviestintään, markkinointiin sekä liiketoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen..
 7. Kantis-kortin mobiilijäsenkortti on henkilökohtainen ja sitä saa käyttää vain kortinhaltija itse.
 8. Jäsen voi hyödyntää jäsenille myönnettäviä etuja tunnistautuen jäsenkortillaan ja tekemällä ostoksia Ravintoloissamme.
 9. Kantis-kortti ja siihen liittyvä asiakaspalvelu tarjotaan suomen kielellä.
 10. Ravintola Alberga Oy:llä on oikeus hylätä hakemus omalla harkinnallaan sekä lakkauttaa jäsenyys, jos jäsen ei ole käyttänyt Kantis–korttia 24 kuukauden aikana tai osoittanut mitään aktiivisuutta Kantis-korttiin liittyen, tai jos jäsen olennaisesti rikkoo sopimusehtoja. Jäsenyys lakkaa Ravintola Alberga Oy:n tekemällä päättymisilmoituksella, joka lähetetään jäsenen antamaan osoitteeseen. Jäsen voi erota Kantis-kortista lähettämällä päättämisilmoituksensa osoitteeseen alberga@ravintolaalberga.fi
 11. Ravintola Alberga Oy varaa oikeuden lakkauttaa Kantis-kortin kohtuullisessa ajassa lakkauttamisilmoituksesta sekä muuttaa yksipuolisesti Kantis-kortin, ei kuitenkaan olennaisesti jäsenen asemaa heikentävästi. Sopimusehtojen muutosilmoitus lähetetään jäsenille henkilökohtaisesti tai asettamalla päivitetyt sopimusehdot nähtäville ravintoloidemme internet-sivuille yhtä (1) kuukautta ennen muutosten voimaantuloa.
 12. Kantis-kortin ylläpitäjä ja markkinoija on Ravintola Alberga Oy , Leipurinkuja 2, 02650 Espoo
  Puh. 09 5123 600 , alberga@ravintolaalberga.fi

Puhelun hinta:
Matkapuhelimesta soitettaessa matkapuhelinmaksu (mpm)
Lankapuhelimesta soitettaessa paikallisverkkomaksu (pvm)
Soittaessasi ulkomailta puhelun hinta määräytyy ulkomaan operaattorin mukaan maasta riippuen.